Інноваційні методи в архітектурі та будівництві
17 червня 2022 01:06
Інноваційні методи в архітектурі та будівництві

У рамках відзначення 25-річчя Університету Короля Данила кафедра архітектури УКД провела круглий стіл на тему «Інноваційні методи в архітектурі та будівництві». Головним акцентом дискусії стало питання відбудови у післявоєнний період з врахуванням нематеріальних чинників: безпеки, моралі, етики, естетики та побажань містян.

Учасники пленарного засідання - провідні науковці галузі та досвідчені практики зі всієї України. Однією з учасниць стала Олена Литвин, випускниця Університету Короля Данила, начальниця управління містобудування, архітектури та контролю за розвитком території Золочівської територіальної громади.

Пані Олену залучила Київська обласна військова адміністрація до процесу відновлення Бородянської територіальної громади, що постраждала внаслідок бойових дій.

«Завдяки пані Олені, команда УКД теж залучена до розробки концепції відбудови Бородянки, а саме її центральної частини. Сьогодні з провідними спеціалістами обговорювали інноваційні методи, матеріали та символіку незламності, яку необхідно зберегти», - поділився перший проректор УКД Михайло Косьмій.

Категорія
Дізнатися більше