З метою урізноманітнення лекційних занять із дисципліни «Безпека життєдіяльності» (викладач Касіянчук Василь Дмитрович) студенти ініціювали презентації власних досліджень з окремих тем курсу з опорою на власну спеціальність.
18 березня відбулося лекційне заняття, під час якого студентки першого курсу спеціальності Готельно-ресторанна справа Вероніка Влашин та Анна Горенко підготували дослідження особливостей організації роботи обʼєктів господарювання в умовах воєного стану.
Доповідачки детально обґрунтували аспект структурної організації та функціонал готелів і ресторанів в умовах воєного стану.
Це унікальна і цікава для студентів форма підготовки до заняття, коли певну тему досліджують більш детально, а також набувають нових навичок шляхом комунікації з аудиторією.