Фінал конкурсу «Моє місто майбутнього»
29 березня 2024 05:03
Фінал конкурсу «Моє місто майбутнього»

Сьогодні в Університеті Короля Данила відбувся конкурс «Моє місто майбутнього».

Учнівсько-студентський конкурс ідей у формі інноваційного проєкту проводиться з метою заохочення молоді до творчої й інтелектуальної самореалізації.

Участь у конкурсі взяли учні 9-11 класів закладів загальної середньої освіти, ліцеїв, студенти закладів професійно-технічної та фахової передвищої освіти Івано-Франківської області (крім коледжу УКД).

Згідно з результатами конкурсу перемогу здобули:
● 3 місце – проєкти учениці Ліцею №13 Івано-Франківської міської ради Ксенії Борович «Бюджетний туризм. Онлайн-гід “Цімбор”» та учениці Крихівецької гімназії Ольги Гуменяк «URBAN-бізнес середовище», які отримали частковий грант на навчання (оплата 10% вартості навчання в УКД) та грошову винагороду 500 грн., а також цінні подарунки від організатора та партнерів;
● 2 місце - учні Тисівського ліцею Болехівської міської ради Івано-Франківської області Іванна Козичар та Софія Павлів з «Інноваційним проєктом “Скелі Довбуша”», які також одержали частковий грант на навчання (оплата 25% вартості навчання в УКД), грошову винагороду 1000 грн. та цінні подарунки від організатора та партнерів;
● 1 місце – учениця Ліцею №10 Івано-Франківської міської ради Вероніка Панашенко з ініціативою «Обʼєднані турботою». Переможниця стала власницею гранту на навчання (оплата 50% вартості навчання в УКД), грошової винагороди 1500 грн. та цінних подарунків від організатора та партнерів.

Відповідальна за проведення конкурсу в Університеті Короля Данила - проєктна менеджерка кафедри управління та адміністрування Наталія Гавадзин.

Категорія
Дізнатися більше