«Домашній» антисептик від студентів УКД
12 травня 2020 04:05
«Домашній» антисептик від студентів УКД

Сучасний світ регулярно підкидає нам нові виклики та випробування. Поява і поширення коронавірусу вплинула і продовжує впливати на життя держави. Тож дедалі актуальнішою для цілого суспільства стає навичка швидко пристосовуватися до змін та бути гнучким.

Для УКД це питання особливо актуальне. Вже другий місяць поспіль триває дистанційне навчання, яке відкриває нові можливості та є гарним приводом для експериментів.

Щоб втримати інтерес до навчання, викладачі університету намагаються зберегти баланс між теорією та практикою. Це прекрасно вдається робити викладачці Мирославі Шевчук. Пані Мирослава планує свої заняття так, щоб вони були не просто змістовними та цікавими, а й корисними під час пандемії.

Вивчаючи тему «Спирти», Мирослава Олегівна запропонувала студентам коледжів УКД навчитись виготовляти антисептик у домашніх умовах. Це чудовий приклад навчання, що орієнтоване на студента. «Домашній» антисептик точно не нашкодить організму, якісно дезінфікуватиме руки та поверхні, а його виготовлення допоможе студентам краще запам’ятати тему.

Ділимось рецептом, щоб ви ніколи не тривожились відсутністю антисептиків на полицях аптек:

 

Категорія
Дізнатися більше