Засідання кафедри української філології
11 вересня 2024 02:09
Засідання кафедри української філології

11 вересня відбулося засідання кафедри української філології, на якому обговорили ключові напрямки розвитку освітніх програм і нові можливості для студентів. Особливу увагу було приділено вдосконаленню нової освітньої програми «Українська мова, література та комунікації», яка спрямована на підготовку фахівців, здатних поєднувати знання з мови, літератури та сучасних комунікаційних технологій.

Важливу роль у роботі кафедри відіграють наукові заходи. У листопаді запланована наукова конференція, яка стане платформою для обміну досвідом і результатами досліджень фахівців галузі.

«Міжнародна конференція «Філологічні дискусії та перекладознавчий дискурс» проводиться у нас уже втретє. Хочемо на цю конференцію залучити філологів не тільки з наукової сфери, а й дотичних до сфери масових комунікацій. Амбітна ціль — це запросити як учасника конференції уповноваженого з прав державної мови Тараса Кременя», — розповідає про плани завідувачка кафедри філології Інна Варварук Данилюк.

У квітні кафедра також планує організувати Міжнародний мовний форум, що стане важливою подією для наукової спільноти та можливістю представити університет на міжнародному рівні.

Розвиток філологічного бренду університету, залучення майбутніх студентів і продовження формування унікальної освітньої програми — це стратегічні пріоритети кафедри української філології в активній роботі над тим, щоб зробити Університет Короля Данила осередком сучасної філологічної освіти, яка поєднує традиції та інновації.

Категорія
Дізнатися більше