Вітаємо доцента кафедри права Луцьку Г. В. з опублікуванням монографії
30 грудня 2020 11:12
Монографія Луцька Г. В. Охорона та захист цивільних прав громадян у зв'язку з тимчасово окупацією частини території України.

Вітаємо доцента кафедри права Луцьку Г. В. з опублікуванням монографії на тему: «Охорона та захист цивільних прав громадян у зв'язку з тимчасово окупацією частини території України». 
 

У монографії представлене комплексне дослідження теоретичних і нормативних засад та практичних проблем охорони та захисту цивільних прав громадян у зв'язку з тимчасовою окупацією частини території України.

Визначається місце тимчасової окупації статус системі юридичних фактів цивільного права. Досліджується цивільно-правовий таких учасників цивільних відносин, як мешканці тимчасово окупованої території. Дається характеристика визначених законом цивільних прав громадян, які проживають на вказаній території як об'єкт правового забезпечення.
Монографія Луцька Г. В. Охорона та захист цивільних прав громадян у зв'язку з тимчасово окупацією частини території України.

 Розглядається судова, окупованій території. Досліджуються законодавче тим на тимчасово практичні проблеми та напрями забезпечення реалізації цивільних прав жителями тимчасово окупованої території нотаріальному процесі. Висвітлюються законодавчі засади та аналізується судова практика охорони та захисту цивільних прав жителів тимчасово окупованої території у цивільному судочинстві. Вивчаються проблеми вчинення виконавчих дій на тимчасово окупованій території.

Для науковців, викладачів, суддів, нотаріусів, практикуючих юристів, аспірантів здобувачів вищої юридичної освіти, а також всіх, хто цікавиться проблемами охорони захисту цивільних прав громадян на тимчасово окупованій території України. 

Для ознайомлення зі змістом монографії перейдіть за посиланням.

А з друкованим примірником в бібліотеці Університету Короля Данила.

Категорія
Дізнатися більше