VІІІ Міжнародний симпозіум «Концептуальні проблеми розвитку сучасної гуманітарної та прикладної науки» відбувся в УКД
09 травня 2024 04:05
VІІІ Міжнародний симпозіум «Концептуальні проблеми розвитку сучасної гуманітарної та прикладної науки» відбувся в УКД

Сьогоднішній науковий захід об'єднав в Університеті Короля Данила наукових, науково-педагогічних працівників, аспірантів закладів вищої освіти та науково-дослідних установ, практичних працівників із метою обговорення та пошуку шляхів вирішення актуальних проблем гуманітарних і прикладних наук.

Тематично симпозіум охопив чотири блоки:
1.Теорія та практика правозастосування в сучасних умовах державотворення.
2.Художній репортаж: радіо, телебачення, друковані медіа. 3.Процеси управління у сфері гостинності.
4.Тенденції та інновації в архітектурно-містобудівній галузі. Модератором першої панельної дискусії стала проректорка з наукової роботи УКД Людмила Андрусів.

«Йшлося про проблемні аспекти розгляду кримінальних проваджень в умовах воєнного стану, про специфіку розгляду справ щодо шпигунства, ухилення та самовільного залишення військової частини. Голова Івано-Франківського окружного адміністративного суду Остап Тимощук розповідав про особливості судового розгляду соціальних спорів. Крім того, говорили й про реалізацію корпоративних прав в умовах воєнного стану», — відзначила Людмила Андрусів.

Організатори висловили подяку всім учасникам за активну участь та конструктивні дискусії, які сприятимуть подальшому розвитку гуманітарних і прикладних наук.

«Симпозіуми з практиками для ресторанного бізнесу допомагають зближувати фахівців галузі, обмінюватися досвідом та знаннями для підвищення ефективності управління та конкурентоспроможності закладів. Вони є важливим форумом для вивчення трендів, інновацій та стратегій, які можуть вплинути на розвиток ресторанного бізнесу. Такі заходи створюють сприятливу атмосферу для співпраці, партнерства та створення нових ідей у цій динамічній сфері», — наголосив модератор третьої панельної дискусії, викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Михайло Подолян. 
 

Категорія
Дізнатися більше