«Цифрова трансформація: нові можливості для забезпечення якості освіти» в УКД
21 березня 2024 02:03
«Цифрова трансформація: нові можливості для забезпечення якості освіти» в УКД

Упродовж 21-22 березня в Університеті Короля Данила відбудеться міжрегіональний захід «Цифрова трансформація: нові можливості для забезпечення якості освіти».

Участь у заході візьмуть керівники закладів освіти, працівники органів управління освітою, вчителі-експерти Івано-Франківської області, керівники шкіл та працівники управлінь Державної служби якості освіти у Волинській, Закарпатській, Львівській, Одеській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.

Зустріч організовується з метою презентації ІАС «EvaluEd» для проведення внутрішнього оцінювання освітніх та управлінських процесів закладу загальної середньої освіти.

Модераторка заходу - Любов Касіян - начальниця управління Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області. З вітальним словом від Університету Короля Данила звернувся до учасників проректор із забезпечення якості освіти та цифрової трансформації УКД Любомир Ілин.

Під час дискусійних панелей ітиметься про освітні інновації, стратегії цифровізації, ресурси ІАС «EvaluEd» для зовнішнього та внутрішнього оцінювання освітньої діяльності закладу освіту, формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти, гарантування прав учасників освітнього процесу.

Категорія
Дізнатися більше