Тренінг для гарантів освітніх програм
29 травня 2024 03:05
Тренінг для гарантів освітніх програм

29 травня в Університеті Короля Данила розпочалася серія навчань для гарантів і науково-педагогічних працівників, кінцевим результатом якої є втілення ідеї про те, що культура якості є складовою корпоративної культури УКД.

Відповідальними за реалізацію освітніх програм є гаранти, тому зміст першого тренінгу спрямований на допомогу їм у підготовці відомостей самооцінювання.

Тренерами на заході стали Максим Карпаш — проректор із міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку, тренер Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Любомир Ілин — проректор із забезпечення якості освіти та цифрової трансформації. На основі конкретних прикладів вони звернули увагу гарантів на ключові вимоги до підготовки відомостей самооцінювання, типові помилки, що допускаються при його підготовці, питання застосування політики УКД у сфері академічної доброчесності.

«Сучасний університет – це екосистема якісних освітніх програм, які приваблюють вмотивованих абітурієнтів-здобувачів і які викладають висококваліфіковані науково-педагогічні працівники, до її розвитку залучаються роботодавці, випускники. Слухачам тренінгу було надано загальні рекомендації для підготовки практичного завдання – написання одного з критеріїв відомостей самооцінювання, який буде представлений для рецензування та публічного обговорення», — відзначив Любомир Ілин.

Категорія
Дізнатися більше