Студентські наукові дискусії поза форматом
19 квітня 2023 04:04
Студентські наукові дискусії поза форматом

Сьогодні в Університеті Короля Данила відбулася Х Міжнародна наукова конференція «Студентські наукові дискусії поза форматом», організаторами, спікерами та модераторами якої стали винятково студенти УКД та Фахового коледжу.

Захід зібрав понад 100 студентів - слухачів й учасників конференції. Безпосередню участь у дискусіях взяли 12 студентів Університету Короля Данила та Фахового Коледжу УКД різних курсів та спеціальностей, які у своїх дослідженнях аналізували проблеми правового регулювання суспільних відносин, розвитку економіки й фінансів, архітектурної та містобудівної діяльності, дизайну, викликів у сфері інформаційної й комунікаційної діяльності та пошуку шляхів їхнього вирішення.

Варто зауважити, що студентські наукові події такого формату є важливими для формування молодих фахівців. Окрім цього, дискути уможливлюють здобуття нових знань, досвіду та поглядів, а також сприяють розвитку наукового студентського співробітництва.

«На жаль, війна встановила нові вимоги до кожного з нас та змусила усвідомити, що, окрім життя й здоров‘я, особливо цінним є й знання. Багато кому довелося через збройну агресію покинути домівки, на жаль, вимушені переселенці змогли забрати із собою усе винятково нематеріальне. Це вкотре доводить, що здобуття знань є необхідним для будь-кого, тому проведення таких заходів створює нові можливості для наукової реалізації й професійного розвитку молоді», — сказала проректорка з наукової роботи, професор кафедри права та публічного управління, доктор юридичних наук Людмила Андрусів.

Категорія
Дізнатися більше