Школи педагогічної майстерності
22 лютого 2024 12:02
Школи педагогічної майстерності

21 лютого в Університеті Короля Данила відбулося чергове засідання Школи педагогічної майстерності, присвячене розкриттю сучасних підходів до викладання профільних дисциплін.

Участь у заході взяли науково-педагогічні працівники кафедр управління та адміністрування, туризму і готельно-ресторанної справи, права та публічного управління, журналістики, реклами і зв’язків з громадськістю, перекладу та філології.

«Мета двох запланованих засідань Школи полягає у поширенні позитивного досвіду викладання профільних дисциплін, який викладачі кафедр здобули під час підвищення кваліфікації та апробували його у власних курсах», - відзначає проректор із розвитку людського капіталу УКД Олександр Острогляд.
Під час зустрічі йшлося про впровадження політики інклюзивності в онлайн-курси університетів (лекторка - Ірина Попадинець), новітні методи викладання (лектор - Ігор Огерук), міжнародні обміни та систему лідерства «Відкритий світ» (лектор - Іван Ципердюк), педагогічну майстерність викладача і використання персонального досвіду (лектор - Людмила Жирак), використання інтерактивних платформ, роль фасилітатора в освітньому процесі (лектор - Аліна Душкевич).

Наступного тижня Школа педагогічної майстерності продовжить свою роботу з іншими кафедрами УКД.

Категорія
Дізнатися більше