16 травня Університет Короля Данила організував науковий семінар «Смак лідерства: історії успіху жінок у ресторанному бізнесі».
На зустріч завітали успішні підприємиці: рестораторка, власниця ресторану «Антикварня " ШпиндеL' "» Ольга Зінько; рестораторка, власниця ресторану «Ресторан Vinoteka» Юлія Осійчук; директорка модельної школи «Ювента», лавреатка премії «Жінка ІІІ тисячоліття» 2006 року як меценатка і благодійниця, директорка школи популярного телешоу «Від пацанки до панянки» Татьяна Терсенова-Заводовская; СЕО та власниця «GastroFamily» («Барсук», «Oxota na Ovets», «Канапа», «Остання Барикада», «Мушля», «Білий Налив», «БПШ» та інші), PhD з економіки Лена Борисова; засновниця пекарні «Leilia Bakery», керівниця і партнерка кафе «Марія», ведуча подкасту «Реве та стогне ресторатор» Лейла Туваклієва (Leila Tuvaklieva).
Фахівчиці обговорили тенденції ресторанного бізнесу, спілкувалися зі студентами та розповіли власні історії успіху у форматі «живих виступів» (TED-style talks).
«Головне у житті сьогодні – успіх. Він результат перемог і поразок. Тому завжди потрібно вчитися, особливо слід опановувати практичні навички, щоб гідно відстоювати те, до чого прагнете», – зазначила Тетяна Терсенова.
«Захід, присвячений жінкам-лідеркам у ресторанному бізнесі, є надзвичайно актуальним і важливим кроком у напрямку підтримки жіночого підприємництва. Він не лише висвітлює успіхи та виклики, із якими стикаються жінки в гастрономічній сфері, а й створює унікальний простір для обміну досвідом, натхненням та силою на шляху до лідерства», – акцентувала в. о. завідувача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Христина Терлецька.