Меморандум про співпрацю з Департаментом освіти та науки Івано-Франківської міської ради
25 червня 2024 03:06
Меморандум про співпрацю з Департаментом освіти та науки Івано-Франківської міської ради

25 червня Університет Короля Данила та Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради підписали меморандум про співпрацю, спрямований на зміцнення різнобічних зв’язків у сферах освіти, науки, мистецтва та культури.

«Договір покликаний сприяти загальному розвитку освіти та науки в регіоні. Вдячні Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради за довіру та можливість спільно працювати на благо учнів і студентів нашого міста», — наголосив Михайло Косьмій — перший проректор УКД.

Основними напрямками співпраці стануть інформаційна взаємодія, спільні навчальні, методичні заходи та інші ініціативи, зокрема конференції, семінари та тренінги. Також умовами договору передбачено сприяння підвищенню кваліфікації працівників через обмін науково-методичним і практичним досвідом.

«Департамент освіти та міськвиконком вже не перший рік співпрацюють з Університетом Короля Данила. Багато випускників загальноосвітніх закладів міста навчаються саме в УКД. Упевнені, що ця ініціатива сприятиме плідній співпраці і в майбутньому», — відзначила Вікторія Дротянко — очільниця департаменту.

Категорія
Дізнатися більше