Конкурс студентських наукових проєктів «Інтим у суспільно-політичному житті України та світу»
12 квітня 2021 04:04
конкурс студентських наукових проєктів «Інтим у суспільно-політичному житті України та світу»

9 квітня команда Університету Короля Данила провела конкурс студентських наукових проєктів «Інтим у суспільно-політичному житті України та світу». Конкурс відбувся в рамках VІІІ Міжнародної наукової конференції «Студентські наукові дискусії поза форматом».

Організатор конкурсу, проректор з наукової роботи УКД Олександр Острогляд переконаний, що тема інтимних відносин в суспільно-політичному житті України й світу є досить актуальною, адже це те що нас оточує і впливає на всі сфери особистого і суспільного життя.

Участь в конкурсі прийняла молодь з усієї країни: Запоріжжя, Слов'янськ, Сєвєродонецьк, Полтава, Київ і Івано-Франківськ. 

Обирали переможців досвідчені члени журі: Людмила Непийвода - регіональна представниця Уповноваженого Верховної Ради з прав людини, Наталія Гілязова - завідувачка кафедри дизайну УКД, Аліна Лаворик - заступниця декана факультету суспільних і прикладних наук УКД, Тетяна Осадчук - засновниця і прайм-тренер «Школи Оратора для дітей», фундатор авторської методики курсу ораторського мистецтва «Риторика.IF», Аліна Касілова - дитячий та підлітковий психолог, менеджер навчальної діяльності проєкту #stop_sexтинг, Христина Максимчак - членкиня журі конкурсу, керівниця відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.
 
Організатор заходу ставили перед собою завдання виявити ті проблеми, про які знаємо, але не розуміємо, як на них реагує молодь, а також тих проблем про існування яких ми навіть не здогадуємося.

Переможцями конкурсу стали: 

Сєрова В.Ю. (Запорізький національний університет) - ІНТИМ У СУСПІЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОМУ ЖИТТІ УКРАЇНИ ТА СВІТУ - напрям «Економіка».

Іваночко К.О., Шпирналь І.М. (Університет Короля Данила) - ПРОКСЕМІКА В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ. ЯК МИ РЕАГУЄМО НА ПОРУШЕННЯ ОСОБИСТОГО ПРОСТОРУ В ІНТЕРНЕТІ - напрям «Журналістика». 

Йоник Т.М. (Університет Короля Данила) - ЛЮБОВНА ЛІРИКА В УНІВЕРСИТЕТІ: ДОСЛІДЖЕННЯ ЛІТЕРАТУРНИХ ЗАЦІКАВЛЕНЬ СТУДЕНТІВ - напрям «Мистецтво». 

Дорошенко Д.М. (Полтавський юридичний інститут Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого) - ПІДСТАВИ ВИНИКНЕННЯ СЕКСУАЛЬНОГО НАСИЛЬСТВА В ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ - напрям «Право».

Команда УКД вітає переможців та дякує кожному учаснику! Сподіваємось, якщо голосно говорити про проблеми, то нас почують. До зустрічі наступного року!

Категорія
Дізнатися більше