Концептуальні проблеми розвитку сучасної гуманітарної та прикладної науки
21 травня 2022 09:05
Концептуальні проблеми розвитку сучасної гуманітарної та прикладної науки

Сьогодні з метою обговорення та пошуку шляхів вирішення актуальних проблем гуманітарної та прикладної науки в Університеті Короля Данила відбувся VІ Міжнародний науково-практичний симпозіум «Концептуальні проблеми розвитку сучасної гуманітарної та прикладної науки».

Провідні науковці з всієї України доєдналися до обговорення змін у суспільному житті, що пов’язані з агресією російської федерації.

Спікерами симпозіуму були:

- БАУЛІН Юрій, професор кафедри кримінального права №1 Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, доктор юридичних наук, професор, Голова Робочої групи з розвитку кримінального права Комісії з питань правової реформи при Президентові України, з темою доповіді: «Здобутки кримінально-правової науки у проєкті нового КК України».

- НЕПИЙВОДА Людмила, регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Івано-Франківській області, з темою доповіді: «Діяльність уповноваженого верховної ради України з прав людини у сфері міжнародного гуманітарного права».

- ФІЛЬВАРОК Наталія, начальник відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству Івано-Франківської обласної прокуратури, з темою доповіді: «Особливості роботи ювенального прокурора в умовах воєнного стану».

- МІЧУРІН Євген, професор кафедри цивільно-правових дисциплін Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, доктор юридичних наук, професор, з темою доповіді: «СМАРТ-КОНТРАКТИ».

- КАЛМИКОВ Олег, доцент кафедри будівельних конструкцій Харківського національного університету міського господарства імені О. М. Бекетова, кандидат технічних наук, доцент, з темою доповіді: «Конструктивні пропозиції по відновленню пошкоджених будівель і споруд».

- ПРОКІПЧУК Артур, заступник директора департаменту містобудування та архітектури Івано-Франківської міської ради, з темою доповіді: «Реконструкція як метод відновлення міст».

У симпозіумі взяли участь більше 100 осіб разом в офлайн та онлайн режимах.

Дякуємо кожному за активну участь в обговоренні важливих питань.

Категорія
Дізнатися більше