IF FORUM страхування
19 вересня 2023 10:09
IF FORUM страхування

Сьогодні в Університеті Короля Данила відбувся захід, присвячений Дню працівника страхового ринку, - «IF FORUM страхування».

У форумі взяли участь провідні фахівці регіону в галузі страхування: директорка страхової агенції АТ СК «АРКС» Людмила Присяжнюк, директор Івано-Франківської обласної дирекції ПАТ НАСК «Оранта» Валерій Сенчук, фінансова експертка, директорка страхового посередника «Starlife», спікерка Національного проєкту з фінансової грамотності, засновниця Академії розвитку особистості «APD academy», викладачка УКД Ярослава Шкварчук, викладачка дисциплін «Страхування» та «Страхові послуги» Університету Короля Данила та Івано-Франківського фахового коледжу технологій і бізнесу Оксана Бурачок та викладачі кафедри управління й адміністрування.

У ході заходу йшлося про зростання ризиків, пов'язаних зі страхуванням (природні катастрофи, кіберзлочини, медичні витрати тощо), технологічні інновації і розвиток ШІ, регулятивні зміни, зміни в споживацькому підході, пандемію та глобальні кризи як фактори, що зумовлюють потребу фізичних й юридичних осіб на страховий захист.

Таке обговорення є вкрай важливим на етапі впровадження нової регуляторної моделі ринку страхування. Адже страхові компанії відіграють вагому роль в економічному житті країни, а ефективне регулювання та нагляд за ринком роблять можливою впевненість та довіру споживачів послуг до страховиків.

Зовнішні та внутрішні виклики, які постали перед Україною, лише посилили необхідність запровадження нової моделі регулювання ринку страхування.

Оскільки топкомпанії, які працюють сьогодні, ведуть конкурентну боротьбу за кожного клієнта.

«У динамічному світі, де загрози можуть здатися невидимими, страхування є невід'ємним елементом забезпечення фінансової стійкості та спокою у майбутньому. Необхідно розглядати страхування як важливу інвестицію у своє благополуччя та забезпечення мирного способу життя», - відзначає про актуальність заходу проєктна менеджерка спеціальності Наталія Гавадзин (Nataliia Havadzyn).

Категорія
Дізнатися більше