Договір про співпрацю з ННЦ «Інститут землеробства НААНУ»
21 березня 2024 03:03
Договір про співпрацю з ННЦ «Інститут землеробства НААНУ»

Сьогодні в Університеті Короля Данила уклали меморандум про співпрацю з Національним науковим центром «Інститут землеробства Національної академії аграрних наук України».

Представниця центру Лариса Коломієць, заступниця директора з наукової роботи з питань землеробства та рослинництва, з цією метою сьогодні відвідала УКД.

Договір встановлює загальні принципи та умови, за яких буде здійснюватися співробітництво. У рамках співпраці запланована розробка спільного плану відповідно до реалізації проєкту ЄС Innovation Laboratories for Climate Actions (ILCA) з метою зміцнення людського капіталу в кліматичних інноваціях та підприємництві.

«УКД як заклад вищої освіти сприяє розвитку екосвідомості та вкотре нагадує про виклики, пов'язані зі зміною клімату. Наша майбутня співпраця передбачає взаємну участь у спільних семінарах, міжнародних конференціях, воркшопах тощо, провадження активної науково-дослідницької діяльності, втілення можливостей грантового фінансування, пов'язаного зі зміною клімату, підвищення впізнаваності на національному та міжнародному рівнях», - зауважує ректор УКД Мирослав Луцький.

Категорія
Дізнатися більше