Альянс українських університетів в УКД
02 лютого 2024 01:02
Альянс українських університетів в УКД

В Університеті Короля Данила, в науковому містечку «Нова енергія», продовжується навчання для Альянсу українських університетів, організоване за сприяння Фонду Президента України, Міністерства освіти і науки України та структурного органу уряду Великої Британії «British Council».

Альянс українських університетів - об'єднання заради розвитку та переосмислення вищої освіти і науки в Україні, відбудови та розвитку країни, роботи з громадами, суспільством, зокрема військовими, ветеранами, волонтерами.

Заплановані модулі передбачають обговорення актуальних проблем вищої освіти стосовно пошуку ресурсів, джерел фінансування та продукування проєктів лідерами трансформації університетів задля відродження України.

У рамках навчання відбулася зустріч заступника міністра освіти і науки України Михайла Винницького та заступниці директора Британської Ради в Україні Людмили Таценко з представниками ректорату Університету Короля Данила та ознайомлювальна екскурсія для учасників із кампусом УКД.

Навчання присвячене обговоренню тенденцій у фінансуванні вищої освіти, специфіки управління фінансами, моделі та інструментів фінансування та бюджетування, проєктного менеджменту, управління комунікаціями, ресурсів для розвитку.

Категорія
Дізнатися більше