Зустріч студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа з представниками компанії «Travel Study Work»
22 жовтня 2024 10:10
Зустріч студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа з представниками компанії «Travel Study Work»

З метою розвитку професійних можливостей для студентів Університету Короля Данила відбулася зустріч здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з представниками агенції «Travel Study Work» – організаторами міжнародного стажування та працевлаштування для студентів.

Спікери заходу: Founder & CEO Руслана Жовтані та Business Development Manager Валерій Бовкун – поділилися інформацією про унікальні можливості щодо стажування та роботи за кордоном у сфері гостинності. Студенти мали змогу дізнатися про програми, які мають на меті покращення професійних навичок та підвищення рівня володіння іноземними мовами. Окрім цього, представники компанії розповіли про перспективи працевлаштування під час наступного літнього сезону у відомих готелях та ресторанах, зокрема в Туреччині.

Також студентам, які пройшли міжнародне стажування у Словаччині, у комплексі SPA & WELLNESS HOTEL FITAK (Liptovskiy), протягом зимового сезону 2024, вручили сертифікати, що засвідчують здобуття практичного досвіду роботи у сфері готельного та ресторанного бізнесу від «Travel Study Work».

«Це чудова нагода для наших студентів розвинути практичні навички у сфері туризму та готельно-ресторанної справи, ознайомитися з міжнародними стандартами обслуговування та розширити свої професійні горизонти. Аналогічні стажування сприяють не тільки набуттю досвіду, але й відкривають нові кар'єрні перспективи в Європі», - зазначила в.о. завідувача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Христина Терлецька.

Дізнатися більше