В УКД укладено меморандум про партнерство з Шибенським університетом прикладних наук (Хорватія)
30 листопада 2023 05:11
В УКД укладено меморандум про партнерство з Шибенським університетом прикладних наук (Хорватія)

В УКД переконані, що академічна мобільність повинна реалізовуватися не лише між закладами вищої освіти України, а й за кордоном.

Сьогодні в Університеті Короля Данила укладено меморандум про партнерство з Шибенським університетом прикладних наук (Хорватія).

Участь у підписанні договору взяли перший проректор УКД Михайло Косьмій, проректор із міжнародних зв'язків та стратегічного розвитку Максим Карпаш, проректорка з наукової роботи Людмила Андрусів, ректор Політехнічного університету міста Шибеник Любо Руніч, почесний консул Республіки Хорватія Віталій Запухляк та юрисконсультка, експертка з права, колишня помічниця міністра юстиції Хорватії Майя Цвітан Грубішин.

Положення договору передбачають співпрацю у сфері розвитку освіти, вдосконалення освітніх програм й здійснення академічної мобільності за напрямками «Право», «Інженерія програмного забезпечення» та «Туризм».

«Підписання меморандуму з Шибенським університетом є критерієм пролонгації міжнародної освітньої співпраці УКД. Це, без сумніву, нові можливості для студентів та викладачів обох вишів в обміні знаннями й культурними цінностями, підвищенні якості освітніх послуг через спільне вдосконалення освітніх програм», - резюмував перший проректор УКД Михайло Косьмій.

Дізнатися більше