УКД продовжує роботу в міжнародному проєкті «Innovation Laboratories for Climate Actions» (ILCA)
30 листопада 2023 02:11
УКД продовжує роботу в міжнародному проєкті «Innovation Laboratories for Climate Actions» (ILCA)

Команда Університету Короля Данила продовжує роботу в міжнародному проєкті «Innovation Laboratories for Climate Actions» (ILCA), спрямованому на підтримку кліматичних інновацій та підприємництва.

Упродовж 28-30 листопада під час онлайн-зустрічі учасники проєкту обговорювали результати своєї роботи.

На цьому етапі представники УКД активно долучились до вивчення досвіду міжнародних партнерів у розвитку кліматичних інновацій та ефективному впровадженні їх в життя.

Зустріч сприяла окресленню ключових напрямків подальшого розвитку проєкту, враховуючи освітні, дослідницькі та практичні аспекти.

«Комунікація з міжнародними партнерами - важливий етап у нашій участі у проєкті ILCA. Ми обмінювалися досвідом та навичками у сфері кліматичних інновацій, спільно визначаючи стратегічні напрямки для розвитку проєкту», - зауважив проректор УКД з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку Максим Карпаш.

Проєкт ILCA, ініційований з метою посилення готовності суспільства до викликів кліматичних змін, продовжує розробку навчальних програм, розвиває кліматичні інноваційні лабораторії та сприяє конкурентоспроможності малих і середніх підприємств у контексті кліматичних викликів.

Учасники зустрічі також обговорили можливості для подальшого вдосконалення співпраці та обміну ідеями для вирішення актуальних проблем у сфері кліматичних інновацій. Заходи, проведені в рамках проєкту, сприятимуть зміцненню інноваційного потенціалу та підготовці експертів з кліматичних технологій для майбутніх викликів.

Дізнатися більше