Студенти УКД вчергове взяли участь у програмі віртуального обміну НВМ 280 «Система гостинності»
09 грудня 2022 11:12
Студенти УКД вчергове взяли участь у програмі віртуального обміну НВМ 280 «Система гостинності»

Студенти Університету Короля Данила вчергове взяли участь у програмі віртуального обміну НВМ 280 «Система гостинності». Співпрацюючи з представниками Вашингтонського державного університету (США), здобувачі закладів вищої освіти протягом осіннього семестру 2022 року з використанням мережевої моделі вивчали систему гостинності різних країн (Італії, США, Індії, Швейцарії, України, Китаю, Болгарії).

«Гастрономічний туризм, космічний туризм, технології гостинності, лідерство у сфері гостинності, дизайн гостинності – це окремі теми, що розглядалися в рамках міжнародної програми. Спілкування з успішними людьми, особливо з професором Діпра Джа, сприяли нашому абстрагуванню від подій в Україні. Також, попри війну, ми мали змогу представити й українську гостинність,» - ділиться враженнями студентка Марія Гоцанюк.

«Слухати лекції спільно з вашингтонськими студентами – це справді круто! Це така собі віртуальна подорож різними країнами… Несподівано чути і про космічний туризм та роботів, які обслуговують людей у готелях Болгарії,» - відзначає студентка ІV курсу університету Людмила Козловська.

Міжнародний відділ ЗВО «Університет Короля Данила» висловлює вдячність науково-педагогічним працівникам за підтримку студентів під час реалізації програми, зокрема викладачці кафедри перекладу та філології Аліні Душкевич і старшій викладачці кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Людмилі Жирак, а також запрошує охочих до активної участі в міжнародних проєктах.

Дізнатися більше