Студентка УКД стажуватиметься в одному з кращих університетів Великої Британії
01 квітня 2024 01:04
Студентка УКД стажуватиметься в одному з кращих університетів Великої Британії

Студентка першого курсу спеціальності 081 Право Карина Дідух стала учасницею програми одного з кращих університетів Великої Британії. У рамках програми «Innovation» університету Exeter дівчина візьме участь у Technology Entrepreneurship Bootcamp.

Програма стартує цього літа та триватиме один тиждень - з 17 до 24 червня. Ця програма дає змогу спробувати реалізувати себе й власні проєкти та отримати старт в кар'єрі підприємця-початківця. Фокус спільноти спрямований на розробку ідей, які створюватимуть студенти з різних куточків світу. Наразі студентка працює над концепцією власного проєкту, який презентує під час стажування в навчальному таборі із технологічного підприємництва.

«Я захоплююся сучасними цифровими технологіями і вважаю, що вони мають великий потенціал для відновлення та подальшої розбудови України. Участь у такій програмі є цінним досвідом для мене і, переконана, допоможе розкрити мій потенціал у підприємницькій сфері. Крім того, ця програма є й важливою тим, що сприятиме втіленню моїх підприємницьких ідей в реальність. Зараз наполегливо працюю над проєктом, який згодом презентуватиму у Великій Британії», - розповідає про програму студентка.

Дізнатися більше