Студентка УКД пройшла навчання в Літній школі з англійської мови (м. Гуйттінен) у рамках партнерства УКД та Institute of International Academic and Scientific Cooperation
18 липня 2023 09:07
Літній школі з англійської мови (м. Гуйттінен) у рамках партнерства УКД та Institute of International Academic and Scientific Cooperation

Упродовж літніх канікул студенти УКД активно працюють над удосконаленням власних умінь та навичок.

Днями студентка Фахового коледжу ЗВО «Університет Короля Данила» Софія Іванюк повернулася з Фінляндії, де навчалася в Літній школі з англійської мови (м. Гуйттінен) у рамках партнерства УКД та Institute of International Academic and Scientific Cooperation.

Над покращенням навичок володіння англійською працювали безпосередньо з носіями мови. Була змога також ознайомитися з фінською культурою, відвідати Морський музей в м. Турку, сучасну бібліотеку Oodi в Хельсінки, старе місто в Талліні.

«Дякую УКД за широкі освітні можливості. Постійна комунікація англійською під час перебування в Літній школі, цікаві інтерактивні заняття та харизматичні викладачі сприяли покращенню моїх мовленнєвих умінь. Безумовний бонус - сертифікат, що засвідчує рівень володіння мовою», - ділиться враженнями Софія.

Дізнатися більше