Проректорка Університету Короля Данила Леся Аронець отримала статус Амбасадорки Міжнародної Амбасади жінок-підприємниць
28 червня 2020 04:06
Проректорка Університету Короля Данила Леся Аронець отримала статус Амбасадорки Міжнародної Амбасади жінок-підприємниць.

Проректорка Університету Короля Данила Леся Аронець отримала статус Амбасадорки Міжнародної Амбасади жінок-підприємниць.

«Жінка-підприєниця, в першу чергу, дбає про добробут родини, але є не лише берегинею своєї сім’ї, а й про колектив, з яким працює. Дає йому змогу отримати прибуток», - переконана пані Аронець, яка сама є успішним підприємцем вже 13 років. Свій статус пані Леся отримала як голова правління громадського центру «Еталон», тренер для тренерів з питань психології бізнесу та автор проєкту «Школа молодого підприємця». Проректорка Університету Короля Данила Леся Аронець отримала статус Амбасадорки Міжнародної Амбасади жінок-підприємниць.

Роль Амбасадорки Міжнародної Амбасади жінок-підприємниць полягає у сприянні розвитку підприємництва серед жінок і підтримки тих із них, які започатковують і впроваджують власний бізнес. Завдяки активній роботі пані Аронець на базі Університету Короля Данило було створено бізнес хаб IF HUB, а вже з вересня буде впроваджено курс «Підприємництво на практиці». «Молодь — це золотий фонд країни, люди, які будуть дбати про нашу старість, а тому все, що ми інвестуємо в них, нам і буде віддаватись», - переконана пані Леся. Університет Короля Данила пишається успіхами пані Аронець!

Цінуємо ваше прагнення підтримати підприємливу молодь та надихаємось вашою завзятістю в реалізації задуманого!

Дізнатися більше