Панельна дискусія «Освітнє та інноваційне підгрунтя «зеленої» економіки в Івано-Франківській громаді»
12 грудня 2023 02:12
Панельна дискусія «Освітнє та інноваційне підгрунтя «зеленої» економіки в Івано-Франківській громаді»

Проректор Університету Короля Данила з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку, доктор технічних наук Максим Карпаш - модератор панельної дискусії «Освітнє та інноваційне підгрунтя «зеленої» економіки в Івано-Франківській громаді» у рамках конференції «Впровадження інноваційних рішень та створення умов для розвитку «зеленої» економіки на території Івано-Франківської громади», що відбувається сьогодні в Університеті Короля Данила.

Захід організований Департаментом економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства.

Дізнатися більше