Навчання у Вільнюському технічному університеті Гедиміна
13 вересня 2024 01:09
Навчання у Вільнюському технічному університеті Гедиміна

Університет Короля Данила інформує про можливість оплачуваного навчання у Вільнюському технічному університеті Гедиміна на магістерській програмі «Управління рішеннями штучного інтелекту».

Метою цієї магістерської програми є підготовка висококваліфікованих фахівців з інформаційних систем з аналітичним мисленням і здатністю конкурувати в мінливому середовищі, таких, що мають якісне розуміння сфери штучного інтелекту, знають його життєвий цикл, можливості застосування та розробки рішень, уміють застосовувати наявні рішення штучного інтелекту та/або автоматизації для вирішення нових завдань, оцінювати якість системних рішень з опертям на відповідні критерії, результати виконаних досліджень, а також знають, як керувати такими проєктами.

Ця магістерська програма функціонує в рамках проєкту MERIТ, частково фінансованого Digital Europe. Студенти, які навчаються за цією програмою навчання, можуть подати заявку на додаткове фінансування.

Розмір стипендії становить 350 євро на місяць.
Ключові терміни⬇️:

▶️заявки приймають у робочий час на кафедрі інформаційних технологій (Saulėtekio al. 11, Vilnius, room SRL-I 511, fmit@vilniustech.lt ) з 15 серпня до 15 жовтня 2024 року;

▶️результати призначення стипендій оголосять індивідуально кожному вступникові до 15 листопада 2024 року.
Більше деталей про умови подання та терміни подання заявок на сайті: https://cutt.ly/KemAFNKU

Питання щодо навчання чи стипендії можна обговорити з куратором навчальної програми Сімоною Раманаускайте (e-mail: simona.ramanauskaite@vilniustech.lt ).

Бажаєте долучитися? Якщо є запитання, звертайся до проректора з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку Університету Короля Данила Максима Карпаша (e-mail: maksym.karpash@ukd.edu.ua).

Дізнатися більше