Навчальна поїздка студентів та викладачів УКД до Туреччини
27 березня 2024 04:03
Навчальна поїздка студентів та викладачів УКД до Туреччини

За сприяння Генерального консульства України в Стамбулі (консул Валентина Хорунжа) в інституті Тюркіят відбулася зустріч студентів та викладачів Університету Короля Данила з науковцями, викладачами та студентами Стамбульського університету.

Під час зустрічі мали можливість ознайомитись з історією та напрямками діяльності Стамбульського університету, а також одного з найстаріших науково-дослідницьких центрів Туреччини - інституту Тюркіят.

Також під час недільного богослужіння Його Всесвятості Архієпископа Константинополя - Нового Риму і Вселенського Патріарха Варфоломія студенти відвідали резиденцію Константинопольського патріархату.

Окрім цього, програма поїздки передбачала прогулянку 1700-річним іподромом, відвідини мечеті Ая-Софія, Блакитної мечеті, або мечеті Султанахмет, круїз на кораблі нічним Босфором.

«Наші освітні поїздки дають змогу не лише ознайомлюватися із системою освіти за кордоном, а й значно розширюють світогляд студентів», - відзначає про мету навчальних поїздок проректорка УКД із соціально-виховної роботи Іванна Бабецька.

Дізнатися більше