Лекція для студентів-філологів від Dr. Bruce L. Anderson
23 вересня 2024 03:09
Лекція для студентів-філологів від Dr. Bruce L. Anderson

23 вересня в Університеті Короля Данила відбулася лекція від доктора філософії, засновника та керівника Міжнародної теологічної освітньої мережі (ITEN) Dr. Bruce L. Anderson.

Dr. Anderson розповів про досвід перебування в Україні, свою родину, а також висвітлив кілька ключових тем щодо власної наукової діяльності. Зокрема, він детально зупинився на роботах Анджея Волана, проаналізувавши основні положення трактату «De libertate» (1572), що порушує проблеми свободи та громадянської відповідальності в часи національної кризи. Також спільно зі студентами обговорив концепцію «гідної людини», яку Волан вбачав в освіті та доброму громадянстві як запоруці національного добробуту.

Для студентів спеціальності 035 Філологія (Англійська мова (переклад)) це стало чудовою можливістю не лише вдосконалити свої мовні навички, але й обговорити важливі теми, що стосуються минулого й сучасності України. Наприкінці лекції студенти могли поставити запитання та обговорити з Dr. Anderson низку тем, практикуючи свою англійську мову в безпосередньому спілкуванні з іноземним лектором.

Перший проректор Університету Короля Данила Михайло Косьмій зазначив, що університет дуже радий співпраці з такими високопрофесійними фахівцями як Dr. Bruce L. Anderson: «Це чудова можливість для наших студентів не лише вдосконалити свої мовні та академічні навички, а й зануритися у глобальні та історичні питання, що їх аналізує вчений».

Дізнатися більше