В Університеті Короля Данила відбувся День відкритих дверей
25 червня 2023 10:06
В Університеті Короля Данила відбувся День відкритих дверей

Сьогодні в Університеті Короля Данила відбувся День відкритих дверей.

Університет Короля Данила  є  сучасним  освітнім простором, заклад, який пропонує високоякісну  освіту та   інноваційний  підхід  до навчання. Сьогоднішній День відкритих дверей зібрав понад 200 гостей та дав їм можливість познайомитися зі всіма освітніми програмами,  які пропонує Університет Короля Данила, поспілкуватися з командою університету, дізнатися актуальну інформацію щодо умов вступу, відвідати презентації та майстер-класи  спеціальностей, дізнатися про академічні можливості, відчути справжню студентську атмосферу. 

Крім того, в межах заходу відбувся також розіграш подарунків та часткових грантів на навчання в Університеті Короля Данила. 

«День Відкритих Дверей - це важливий момент для нашого університету. Дякуємо Збройним Сила України за можливість зібратися сьогодні тут та поспілкуватися про освітні пропозиції.  Сьогодні  майбутні вступники познайомляться з  потенціалом університету, дізнаються про наші цінності та освітні особливості. Ми університет, який вбачає свою місію в наданні студентам якісної  освіти, сприянні їх особистому й професійному  розвитку та підготовці їх до майбутніх викликів на ринку праці. Сподіваюся, що цей День відкритих дверей стане для вас професійним орієнтиром і тут  ви зможете віднайти сферу всього свого життя»,-  розповів перший проректор Михайло Косьмій. 

Дізнатися більше