УКД підтримує екологічні ініціативи молоді
26 квітня 2024 03:04
УКД підтримує екологічні ініціативи молоді

Студентки Фахового коледжу Університету Короля Данила Дарія Сидор і Віталіна Москалик виграли ґрант від ГО «Тепле місто» на екологічний проєкт, метою якого є підвищення екосвідомості наших студентів і викладачів.

На кафедрах університету, разом із деканатом і проректоратом, поставили 20 баків для збору паперу, який студентки здаватимуть на переробку на сортувальну станцію. Також у рамках ґранту для студентів проводитимуть просвітницькі заходи.

«Ми прагнемо створити платформу для обміну ідеями, організувати низку відповідних заходів, зокрема толоки (прибирання територій), які зміцнять соціальні зв'язки і формуватимуть екологічну культуру, лекторії з провідними експертами-екологами, які поділяться своїми професійними знаннями та досвідом, майстер-класи з апсайклінгу, сировиною для яких будуть паперові відходи, зібрані в нашому університеті», — відзначила Дарія Сидор.

За словами студенток, подібні екологічні ініціативи дають змогу покращити стан міського довкілля і стануть кроком до сталого розвитку України як європейської держави з екологічно свідомим населенням.

Дізнатися більше