Тренінг для енергоменеджерів: ефективне управління енергоресурсами в «Новій Енергії»
02 жовтня 2024 02:10
Тренінг для енергоменеджерів: ефективне управління енергоресурсами в «Новій Енергії»

2 жовтня Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження провів тренінг на тему «Ефективне управління енергоресурсами: практичні рішення для енергоменеджерів».

Платформою стало наукове містечко «Нова Енергія». У заході взяли участь енергоменеджери комунальних закладів освіти, охорони здоров’я та культури.

Метою тренінгу є напрацювання спільних методик, надання практичних рекомендацій щодо оптимізації використання енергоресурсів, зменшення витрат та підвищення ефективності енергоменеджменту в закладах.

«Ми розуміємо, що Україна в довгостроковому плані буде відчувати дефіцит електричної та теплової енергії. Саме тому ми збираємо тут представників комунальних підприємств, щоб підготувати їх психологічно для того, щоб вони виробляли правильні звички, не велися на пропозиції шахраїв, яких зараз дуже багато у сфері енергозбереження, і також надаємо оновлену інформацію, що відповідає сучасним викликам», - коментує проректор із міжнародних зв'язків та стратегічного розвитку УКД Максим Карпаш

Дізнатися більше