Студенти та викладачі кафедри журналістики доєдналися до вшанування пам’яті загиблих журналістів на Алеї пам’яті у с. Клубівці.
15 вересня 2023 03:09
до вшанування пам’яті загиблих журналістів на Алеї пам’яті у с. Клубівці.

Студенти та викладачі кафедри журналістики, реклами та зв’язків із громадськістю вже традиційно доєдналися до вшанування пам’яті загиблих журналістів на Алеї пам’яті у с. Клубівці. Захід організовано у рамках співпраці з Івано-Франківською обласною спілкою журналістів НСЖУ.

У цьому знаковому місці для першокурсників спеціальності відбулася посвята в журналісти.

Студенти поіменно згадали журналістів, які загинули у час війни, та розповіли їхні історії.

до вшанування пам’яті загиблих журналістів на Алеї пам’яті у с. Клубівці. До заходу доєдналися і студенти Фахового коледжу ЗВО «Університет Короля Данила» спеціальності «Музичне мистецтво», які під керівництвом Ігоря Дем’янця виконали духовний гімн «Боже, великий, єдиний…».

«Сьогодні болючий день. Бо пам’ять завдає болю. Бо я стою на Алеї пам’яті журналістів, а ім’я мого колеги із «Суспільного Івано-Франківськ» – Сергія Силкіна – ось тут на пам’ятному знаку. У цьому контексті найважливіше – бути гідним пам’яті людей, які віддали своє життя за Україну», – наголосила під час виступу на заході в.о. завідувача кафедри журналістики, реклами та зв’язків із громадськістю Христина Кухарук.

 

Дізнатися більше