Співпраця з GRAPHISOFT CENTER Ukraine
04 вересня 2023 02:09
Співпраця з GRAPHISOFT CENTER Ukraine

Ректор Університету Короля Данила Мирослав Луцький, представники Центру практичної підготовки УКД і викладачі кафедри архітектури та будівництва зустрілися з представником компанії GRAPHISOFT CENTER Ukraine Василем Козловим.

У рамках зустрічі відбулося підписання меморандуму про співпрацю закладу із компанією «GRAPHISOFT CENTER UKRAINE». Укладений договір передбачає сприяння в організації навчально-виховного, науково-дослідного та навчально-методичного процесів із метою підготовки фахівців у сфері архітектури та містобудування, а також залучення кваліфікованих працівників «GRAPHISOFT CENTER UKRAINE» до викладання.

«Наш формат взаємодії з компанією, яка займається розробкою програмного забезпечення для архітекторів, спроєктований на оновлення Archicad, що надається «GRAPHISOFT CENTER UKRAINE», та впровадження сучасної технології інформаційного моделювання (BIM - Building Information Modeling) в навчальний процес нашого закладу», - відзначає заступник завідувача кафедри архітектури та будівництва Руслан Жирак.

Дізнатися більше