Ректор Університету Короля Данила Мирослав Луцький та перший проректор Михайло Косьмій взяли участь у ІІІ Благодійному аукціоні
08 вересня 2023 01:09
ректор Університету Короля Данила Мирослав Луцький та перший проректор Михайло Косьмій взяли участь у ІІІ Благодійному аукціоні

На підтримку Збройних Сил України ректор Університету Короля Данила Мирослав Луцький та перший проректор Михайло Косьмій взяли участь у ІІІ Благодійному аукціоні, організованому за сприяння Івано-Франківської ОВА та Галицької міської ради і присвяченому 1125-річчю першої писемної згадки про Галич.

Підтримуючи збір для укомплектування новоствореного піхотного батальйону, Мирослав Іванович та Михайло Михайлович придбали репліку меча із села Крилос періоду Середньовіччя ХІІ-ХІІІ століття, виготовлену художником-ковалем Романом Качковським.

«Підтримувати наше військо сьогодні - обов’язок кожного свідомого громадянина. Ми залюбки долучаємося до таких громадських ініціатив, адже розуміємо, що маємо змогу навчати і навчатися завдяки нашим захисникам», - відзначив ректор УКД Мирослав Луцький.

Дізнатися більше