Організаційна зустріч студентів із координаторами програми «Hospitality systems»
21 вересня 2023 09:09
Організаційна зустріч студентів із координаторами програми «Hospitality systems»

У рамках програми віртуальної мобільності «Hospitality systems» з Університетом штату Вашингтон (професор Jha Dipra) відбулася організаційна зустріч студентів із координаторами програми: менеджером кафедри перекладу та філології Олександром Ладою та виконувачкою обов’язків завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Христиною Терлецькою.

Під час зустрічі йшлося про алгоритми участі в програмі та її переваги. Цьогоріч у програмі взяли участь понад 40 студентів з кафедри перекладу та філології, а також кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Університету Короля Данила.

Програма передбачає відвідування лекцій професора Вашингтонського державного університету Dipra Jha, Ed.S., HonD, CHE, CHT та експертів у галузі туризму і готельно-ресторанного бізнесу з усього світу разом із студентами США.

Необхідним є також виконання групового дослідницького проєкту здобувачами-учасниками від нашого університету та його презентація перед міжнародною авдиторією англійською мовою.

Навчання на програмі буде відбуватися двічі на тиждень (щовівторка і щочетверга) у вечірній час (початок – о 19:10) і завершиться отриманням сертифікатів про проходження курсу віртуальної мобільності.

Відбір студентів університету та коледжу спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу», «Англійська мова (переклад)», «Туризм та рекреація», «Економіка та організація туристичної діяльності» для участі в програмі віртуальної мобільності триватиме до 16 листопада 2023 року.

Дізнатися більше