«Незламність. Віра. Стійкість»: в УКД відбувся ювілейний Молитовний сніданок Прикарпаття
24 травня 2024 01:05
«Незламність. Віра. Стійкість»: в УКД відбувся ювілейний Молитовний сніданок Прикарпаття

Сьогодні в Університеті Короля Данила відбувся традиційний, ювілейний цьогоріч V Молитовний сніданок, до якого долучилися понад 200 учасників. Серед них — депутати, працівники міськвиконкому й облдержадміністрації, громадські та релігійні діячі, а також представники бізнесу. Учасники заходу об'єдналися в молитві за перемогу, захисників, сім’ї полеглих та за Боже благословення для України.

«Цьогорічний молитовний сніданок є наймасштабнішим упродовж усього часу його проведення. Ми зібралися для того, щоб молитися за Україну та за її майбутнє. Ціль заходу — об'єднати людей, які в звичайному житті могли б і ніколи не сісти за один столик», — розповів співорганізатор заходу Олег Шеремета.

За словами співорганізаторки події Оксани Савчук, сьогодні вкрай важливо об’єднуватися, щоб пройти разом випробування війни.

«Цього року на Молитовний сніданок ми запросили гостей із країн-партнерів. До нас приїхав Девід Болдвін, який багато років був генералом Національної гвардії США. Також у заході взяли участь маріупольці та захисники міста», — відзначила Оксана Савчук.

У рамках Молитовного сніданку було організовано тихий аукціон, виручені кошти з якого спрямують на РЕБи для 102-ої окремої бригади ТрО.

«Така традиція стає важливим символом єдності та підтримки в часи випробувань. Університет Короля Данила пишається участю в подіях, спрямованих на зміцнення духовних і моральних цінностей нації та на підтримку захисників України», — наголосив ректор УКД Мирослав Луцький.

Дізнатися більше