Науково-практичний семінар «Публічне управління в умовах воєнного стану»
11 жовтня 2024 04:10
Науково-практичний семінар «Публічне управління в умовах воєнного стану»

11 жовтня в Університеті Короля Данила за сприяння Івано-Франківської обласної ради, Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України, Івано-Франківського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, Пасічнянської сільської ради відбувся науково-практичний семінар «Публічне управління в умовах воєнного стану».

Модератор науково-практичного семінару - доцент кафедри права та публічного управління УКД, кандидат юридичних наук Олександр Загурський.

Спікерами семінару стали: Андрій Іваськів, голова постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, міжрегіонального та міжнародного співробітництва, Юрій Стефанчук , виконавчий директор Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України,Гунда Андрій, голова Пасічнянської сільської ради, Василь Мельничук, депутат Івано-Франківської обласної ради.

Йшлося про актуальні проблеми розвитку місцевого самоврядування в Україні в умовах сьогодення, досвід публічного управління в умовах воєнного стану, виклики, обмеження та ризики для органів влади, а також інституційну стійкість громад.

«Нині питання публічного управління в умовах воєнного стану є особливо актуальним, оскільки бачимо, як органи місцевого самоврядування адаптуються до нових викликів, що їх ставить воєнний час. Цей семінар - платформа для обміну досвідом і пошуку спільних рішень для ефективного управління в цих складних умовах», - зазначив доцент кафедри права та публічного управління УКД Олександр Загурський.

Дізнатися більше