Народжуємо нескорених. Будуємо майбутнє
16 березня 2023 02:03
Народжуємо нескорених. Будуємо майбутнє

Університет Короля Данила активно долучається до розвитку та розбудови Івано-Франківська.

У зв’язку з цим сьогодні в УКД відбулася прес-конференція з нагоди старту спільного соціального проєкту «Народжуємо нескорених. Будуємо майбутнє».

Окреслений задум реалізується за сприяння та підтримки Університету Короля Данила, міського голови Руслана Марцінківа, Івано-Франківського міського клінічного перинатального центру, компанії blago-developer.

Проєкт має на меті збільшення народжуваності в місті та громаді, формування й пропагування сімейних цінностей, здорового материнства та підтримку здоров’я жінок різного віку.

«Команда УКД піклується не тільки про освіту, а й про формування правильних людських цінностей у студентів, психоемоційне та фізіологічне здоров'я майбутнього покоління, тому нам важливо долучитися до реалізації цього соціального проєкту. Така ініціатива є важливим кроком у розвитку соціальної відповідальності. Оскільки вона показує, що університет не тільки забезпечує високу якість освіти, але й прагне вирішувати важливі соціальні проблеми»,- зауважив перший проректор УКД Михайло Косьмій.

У рамках проєкту запланована реконструкція кімнати виписки в Івано-Франківському міському клінічному перинатальному центрі, висвітлення історій про успішних франківських молодих матусь у фотопроєкті – інтерв’ю в друкованому журналі, а також дводенний дитячий фестиваль, присвячений до Дня захисту дітей. Окрім того, проєкт передбачає проведення серії безкоштовних тренінгів за участі провідних лікарів і психологів на базі освітньої платформи УКД на актуальні сьогодні теми психологічного і фізичного здоров’я сучасної жінки.

Дізнатися більше