Меморандум про співпрацю між ЗВО «Університет Короля Данила» та Академією техніки 4.0.
12 вересня 2023 02:09
Меморандум про співпрацю між ЗВО «Університет Короля Данила» та Академією техніки 4.0.

Меморандум про співпрацю між ЗВО «Університет Короля Данила» та Академією техніки 4.0. уклали сьогодні ректор УКД Мирослав Луцький та представник академії, член Чеської палати дипломованих інженерів і техніків (м. Раковнік, Чехія) Мирослав Врана.

Доступ до передових технологій, лабораторій та обладнання, які можуть бути недоступні в інших навчальних закладах, реалізація спільних проєктів та досліджень створюватимуть унікальні перспективи для студентів в набутті нових умінь і розширенні власного академічного досвіду у сфері технологій і науки.

«Подія стала можливою завдяки спільним зусиллям обох освітніх установ – ЗВО «Університет Короля Данила» та Академія техніки 4.0. Договір засвідчує якісно нові аспекти освітньо-наукової та технологічної міжуніверситетської співпраці. Разом з тим, окрім пропонованих можливостей для студентів, взаємодія між закладами пролонгує професійне зростання, розвиток дослідницької діяльності та покращення якості навчання для викладачів», - відзначив проєктний менеджер спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Тарас Стисло.

Дізнатися більше