Конкурс з історії України
15 березня 2023 01:03
Конкурс з історії України

За підтримки партнерів УКД: Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради, міського голови п. Руслана Марцінківа - сьогодні відбувався конкурс з історії України для учнів 8-11 класів закладів середньої освіти.

Згідно з результатами конкурсу переможцями стали учень Рівнянського ліцею Андрій Шевчук (1 місце), учень НВК №167 міста Києва Георгій Дітріх (2 місце) та учениця Ліцею №1 міста Івано-Франківська Анастасія Шиманська.

Усі учасники конкурсу одержали подарунки від організатора і партнерів, а переможці, окрім подарунків, - гранти на навчання в Університеті Короля Данила чи Фаховому коледжі.

«Реалізація таких освітніх ініціатив дає змогу підтримувати талановиту українську молодь та створювати умови для її творчого зростання, а також сприяє втіленню однієї з візій УКД - нетворкінгу для формування нових проєктів», - відзначає організатор конкурсу з історії України, кандидат історичних наук Любомир Ілин.

Дізнатися більше