Команда УКД здобула перемогу у благодійному футбольному турнірі «Кубок ІФ ІТ-Кластера 2023»
30 липня 2023 12:07
Сьогодні команда Університету Короля Данила здобула перемогу у благодійному футбольному турнірі «Кубок ІФ ІТ-Кластера 2023». З-поміж п’яти зареєстрованих команд «Bazaarvoice Softserve», «TenantCloud», «SSUnited», «Хороші люди» гравцям університетської команди «UKD», серед яких викладачі та студенти різних спеціальностей та форм навчання, вдалось здобути перемогу та доєднатися до збору коштів для ЗСУ. Турнір організовано з метою допомоги ГО «Бандерівський Схрон» для купівлі медико-тактичних засобів. Внесок

Сьогодні команда Університету Короля Данила здобула перемогу у благодійному футбольному турнірі «Кубок ІФ ІТ-Кластера 2023».

З-поміж п’яти зареєстрованих команд «Bazaarvoice Softserve», «TenantCloud», «SSUnited», «Хороші люди» гравцям університетської команди «UKD», серед яких викладачі та студенти різних спеціальностей та форм навчання, вдалось здобути перемогу та доєднатися до збору коштів для ЗСУ.

Турнір організовано з метою допомоги ГО «Бандерівський Схрон» для купівлі медико-тактичних засобів. Внесок кожної з команд - 5 тисяч гривень, також була змога задонатити додатково за QR-кодом.

Згідно з результатами ігор перший проректор УКД Михайло Косьмій визнаний кращим гравцем команди, а ректор Університету Короля Данила Мирослав Луцький здобув титул найхаризматичнішого гравця.

Дізнатися більше