Івано-франківська студентка перемогла на Чемпіонаті світу з тхеквондо
15 вересня 2023 10:09
Івано-франківська студентка перемогла на Чемпіонаті світу з тхеквондо

Студентка ІІ курсу Фахового коледжу Університету Короля Данила спеціальності «Право» Кіра Чекіс виборола 1 місце на Чемпіонаті світу з тхеквондо, який відбувся в місті Тампере (Фінляндія).

Участь у змаганнях взяли понад 1000 учасників із 60 країн світу. У ваговій категорії чемпіонки змагалися 20 людей (спаринг, юніорки – 61 кг).

Кіра Чекіс – майстер спорту України, дворазова чемпіонка Європи, чемпіонка світу, чемпіонка Кубка світу та Кубка Європи, а також багаторазова чемпіонка України.

«Тхеквондо стало невід’ємною частиною мого життя, без нього я себе вже не уявляю. Цим видом спорту я займаюся дев’ять років. Трохи складно поєднувати спорт та навчання, адже щоденні тренування вимагають дуже багато зусиль. Проте, навіть попри складнощі, це мій ритм життя, який я стараюсь витримувати. Мені досі складно повірити, що зі свого першого Чемпіонату світу я привезла три золоті та бронзову нагороди. Я, без сумніву, задоволена результатом, буду ще більше працювати і не маю наміру зупинятися на досягнутому», – наголошує Кіра Чекіс.

Дізнатися більше