Інтенсивне навчання в хабі жіночого підприємництва U&WE Hub
01 серпня 2023 10:08
Інтенсивне навчання в хабі жіночого підприємництва U&WE Hub

Інтенсивне навчання в хабі жіночого підприємництва U&WE Hub, партнером якого є Університет Короля Данила, завершилося пітчингом бізнес-ідей учасниць.

Навчання для п’ятдесяти учасниць хабу відбувалося за шістьма блоками. Йшлося про особливості жіночого підприємництва в часі війни, валідацію бізнес-ідей, юридичні та фінансові аспекти провадження власної справи, бізнес-планування, маркетинг та комунікації у розвитку бізнесу.

У суботу, 29 липня, учасниці U&WE Hub презентували власні ідеї - від створення студії розвитку для дітей до мережі дерматологічних центрів, що спеціалізуються на онкології.

У пітчингу учасниць взяли участь кваліфіковані експерти: Марія Тимочко, партнер-керівник Tymochko Marketing Agency, Ірина Дарвай, освітня менеджерка ГО «Центр Розвитку КСВ», керівниця ІТ-Cluster Ivano-Frankivsk, голова правління ГО «Бюро розвитку, інновацій та технологій», Артур Воронич, проєктний менеджер Creative Spark IF.

Також до складу журі U&WE Hub у якості експертів увійшли представниці Університету Короля Данила: кандидатка економічних наук, заступниця проректора з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку, викладачка фінансових дисциплін УКД Надія Гребенюк

Nadiia Grebeniuk та фасилітаторка проєкту, керівниця відділу маркетингу та PR УКД, кандидатка економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування УКД Наталія Григорська (Nataliya Grygorska).

«Проєкт, безумовно, важливий саме зараз. Адже жінка в соціумі повинна повноцінно реалізувати власний потенціал. Хаб на подобі U&WE продемонстрував потребу у створенні саме такої спільноти однодумців, що не лише разом навчалися, удосконалювалися й обмінювалися досвідом, а й підтримували та надихали одна одну», - резюмувала наприкінці Наталія Григорська.

Дізнатися більше