Фінал проєкту «Школа має талант»
26 травня 2023 02:05
Фінал проєкту «Школа має талант»

Сьогодні в Університеті Короля Данила відбувся фінал проєкту «Школа має талант». Цей конкурс організовується вже вп’яте спільно з продюсерський центром STAR TEAM та пропонує обдарованій молоді унікальну можливість - здобути якісну освіту в УКД.

Проєкт спрямований не тільки на розкриття здібностей дітей, але й на створення передумов для їхньої подальшої освітньої реалізації.

Цьогоріч свої таланти на конкурсі презентувало понад 100 учасників з Івано-Франківська, міст та селищ регіону й з Львівської області. Школярі танцювали, демонстрували власні арт-роботи, грали на музичних інструментах, декламували вірші, співали, колядували та навіть ставили невеликі театральні постановки.

У результаті конкурсу визначено переможців гран-прі, які, окрім подарунків, отримали грант на безоплатне навчання в УКД. Таким чином, 100% знижку на навчання одержали:

- Уляна Панчів (номінація «Вільний жанр»);

- Вероніка Зелеська (номінація «Музичне мистецтво»);

- Аліна Стельмах (номінація «Хореографія»);

- Лілія Дух (номінація «Театральне мистецтво»);

- Софія Томащук (номінація «Арт-листівка»).

«Упродовж тривалого часу конкурс «Школа має талант» є втіленням мрії отця Івана Луцького — виявлення та підтримка обдарованої учнівської молоді. Університет Короля Данила вірить у потенціал молодого покоління, тому й реалізовує такі освітньо-культурні ініціативи, де кожен може проявити себе та отримати можливість навчатися безкоштовно в УКД», - зауважив ректор Університету Короля Данила Мирослав Луцький.

Дізнатися більше