Брейн-ринг «Памʼяті загиблих студентів УКД»
03 жовтня 2024 05:10
Брейн-ринг «Памʼяті загиблих студентів УКД»

3 жовтня відбувся брейн-ринг, присвячений памʼяті загиблих студентів, які віддали своє життя, захищаючи Україну. Захід об'єднав студентів з різних спеціальностей; вони взяли участь в інтелектуальних змаганнях і вшанували героїчні подвиги Олега Койляка, Андрія Бойка та Дмитра Лашти.

На заході були присутні родичі та близькі люди військових. Вони поділилися з учасниками історіями своїх героїв, розповіли про їхні подвиги та особисті якості.

Запитання брейн-рингу стосувалися фактів із життя наших героїв: на якій спеціальності вони навчалися, який позивний мали та в якому роді військ служили.

«Сьогодні ми згадуємо наших студентів, які загинули в російсько-українській війні. Їхній приклад мужності та самопожертви назавжди залишиться в серцях і буде нагадуванням про те, що свобода та незалежність здобуваються ціною найвищих жертв. Нехай пам'ять про наших героїв живе вічно, а їхні імена будуть прикладом для майбутніх поколінь», - говорить перший проректор Університету Короля Данила Михайло Косьмій.

Дізнатися більше