Зустріч з головою Богородчанської громади Ростиславом Зарембою, щодо ескізного проєкту реконструкції парку в Богородчанах
30 листопада 2021 01:11
Зустріч з головою Богородчанської громади Ростиславом Зарембою, щодо ескізного проєкту реконструкції парку в Богородчанах

Сьогодні в УКД відбулась зустріч з головою Богородчанської громади Ростиславом Зарембою, щодо ескізного проєкту реконструкції парку в Богородчанах.

На основі підписання меморандуму про співпрацю студенти четвертого курсу спеціальності «Архітектура та містобудування» Крильчук Назар, Вікторія Лаврів, Марія Долинка разом з викладачем Гончариком Романом Петровичем презентували реконструкцію парку.

В проєкті передбачені дитячі майданчики, скейт-парк, фуд-корти, вуличний кінотеатр, зона для йоги, бігові доріжки, пішохідні доріжки, баскетбольний майданчик, тенісний корт, антивандальні настільні тенісні столи, зона для воркауту, мотузковий парк, відпочинкова зона з барбекю.

«Одним із важливих кроків в реалізації співпраці є розробка ескізного проєкту реконструкції парку. Також УКД разом із Богородчанською громадою запланували спільні проєкти у сфері освіти, спорту та дозвілля», - зауважила проректорка з соціально-виховної роботи, депутатка Богородчанської селищної ради Іванна Бабецька.

Дізнатися більше