З результатом гри 7:1 володарями кубка міста стала команда «УКД-БЛАГО»
07 серпня 2020 08:08
фінальна гра кубка Івано-Франківська з футболу.

5 серпня відбулась фінальна гра кубка Івано-Франківська з футболу. За перемогу загатились команди «УКД-БЛАГО» та «Хриплин».

З результатом гри 7:1 володарями кубка міста стала команда «УКД-БЛАГО». Свою перемогу в фіналі команда присвятила засновнику та першому ректору Університету Короля Данила о. Івану Луцькому.

«Якісний футбол – це заслуга талановитих та досвідчених гравців. «УКД-БЛАГО» існує вже 10 років, а сьогоднішній склад команди направду можна назвати одним з найсильнішим в нашій історії. Це досвідчені гравці, студенти УКД, які вмотивовані лише на найкращі результати і тому в них вдалось отримати перемогу в такій відповідальній грі. До того ж, з ними працював новий тренер, гравець команди Яків’як Ігор, який чудово розуміє сильні сторони кожного з гравців», - розповідає віцепрезидент Університету Короля Данила Мирослав Луцький.

Свій шлях до кубка Івано-Франківська команда розпочала 10 років тому. Ініціатором створення клубу, а від так його засновником і головним фанатом є Мирослав Іванович Луцький, віцепрезидент Університету Короля Данила.

«Роком народження клубу можна вважати 2010, тоді ми поїхали до Києва, на зустріч із заступником міністра освіти, керівником фан-клубу «Динамо». Мене так надихнуло це знайомство, що повернувшись додому, я відразу зайнявся організацією нашої команди», - пригадує Мирослав Іванович.

«Я хотів створити команду на базі студентів, щоб популяризувати спорт і здоровий спосіб життя, щоб виховувати в юнаках відповідальність, цілеспрямованість і творчість. Гадаю, в нас все вийшло», - ділиться Мирослав Іванович.

І сьогодні «УКД-БЛАГО» справді надихають та мотивують молодь!

«Гра в фіналі була насиченою та видовищною. Було помітно, що члени команди виросли, стали грати більш продумано та технічно. Хочу відзначити гру Андрія Кукурудза, Дмитра Яцика, Назарія Гринюка, Дмитра Гуменяка, чиї точні голи принесли нам перемогу!» - підсумував адміністратор команди Іван Гринів.

Дізнатися більше