Університет Короля Данила дбає про здоров‘я працівників та студентів
17 вересня 2021 03:09
Університет Короля Данила дбає про здоров‘я працівників та студентів

Університет Короля Данила дбає про здоров‘я працівників та студентів. А також ми прагнемо постійної офлайн освіти. Саме тому 16 вересня в УКД працює пункт масової вакцинації для працівників освіти.

В приміщенні актової зали лікарка та медсестра мобільної вакцинаційної бригади Калуської центральної районної лікарні проводять щеплення вакциною Pfizer.Університет Короля Данила са

«Сьогодні вакцинуватись повинна кожна свідома людина, яка дбає про своє здоров’я та здоров’я навколишніх. А також необхідно проводити якісну комунікацію між людьми, які вже відчули на собі переваги щеплення та тих, хто сумнівається в ефективності. В березні 2021 року мої пацієнти, які отримали лише першу дозу вакцини перехворіли на коронавірус. І вони переносили захворювання в легкій формі, в той час, як їхні невакциновані контактні персони - в доволі складній», - розповідає Галина Шевчук, лікарка мобільної бригади.

Начальниця відділу кадрів УКД Леся Косьмій теж наголошує на важливості щеплень:

«Університет - заклад, в якому відбувається безліч контактів з великою кількістю людей. І освітяни повинні вакцинуватись задля власної безпеки, безпеки студентів та їх близьких. Також це важливий крок для тривалої очної освіти».

«Просто, це необхідно. І іншої альтернативи немає», - каже Людмила Черкасова, медсестра вакцинаційної бригади.

Дізнатися більше