УКД ТА COAX Software навчатимуть студентів разом
16 листопада 2021 01:11
УКД ТА COAX Software навчатимуть студентів разом

ІТ-технології стали невіддільним атрибутом сьогодення. Університет Короля Данила активно долучається до розвитку цієї галузі, насамперед через підготовку фахівців у сфері розробки та тестування програмного забезпечення. Підготовка останніх можлива тільки за умови співпраці з місцевими ІТ компаніями. Однією з таких є COAX Software.

Днями студентам І курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» було презентовано в онлайн-форматі зміни до освітньої програми «Розробка та тестування програмного забезпечення», навчання на якій буде здійснюватися за участі практиків.

Технічний директор COAX Software Іван Веркалець вказав на важливість подібної співпраці й підкреслив особисту готовність до навчання здобувачів через впровадження менторського підходу, виконання здобувачами практичних проєктів, проходження практики кращих з них в компанії COAX Software.

Загальна специфіка запропонованих змін передбачає не тільки збільшення обсягу практичної складової, а й збільшення кількості занять з англійської мови, в тому числі викладання англійською фахових дисциплін. До кінця листопада студенти мають запропонувати тематику власних проєктів, кращі з яких будуть реалізовуватися під керівництвом представників компанії COAX Software та команди УКД.

Дізнатися більше